De Bruismeisjes: hoorbaar & levendig

Niet alleen bruisen wij van energie voor bruiloften, het organiseren en decoreren daarvan, maar ook worden wij super enthousiast van duurzaameerlijk en, bovenal, sociaal ondernemen. 

Wij willen graag op het feest van de liefde, naast de liefde van het bruidspaar, ook meer liefde uitdelen aan anderen. Wij willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met andere kwetsbaarheden een podium geven, hoorbaar maken, door hun talenten te gebruiken bij het organiseren van bruiloften. Dit doen we door het aangaan van relaties met partners van sociale ondernemingen. Bovendien is de decoratie, waar mogelijk, tweedehands en biologisch, en hergebruiken we alle materialen. 

Zo maken wij het organiseren van bruiloften meer sociaal verantwoord en duurzaam. Een extra feestje dus!

Happy to introduce to you

Jedidja
co-founder / stylist

Het leven moet gevierd worden; dat is een belangrijk motto van Jedidja. Stil staan bij de mooie momenten en uitspreken waar we blij van worden en van wie! Vieren doe je samen en werkt daardoor heel verbindend, en dat doet Jedidja graag ook bij De Bruismeisjes. Verschillende mensen bij elkaar brengen om samen het vieren waar te kunnen maken. Ook kan Jedidja haar creatieve ‘ei’ goed kwijt: zo houdt ze erg van creatief zijn met dat wat er is (niet allemaal nieuwe spullen neerplompen maar met weinig, veel maken), plaatjes schieten met de camera, werken met de handen door werken met o.a. bloemen en een fijne sfeer neerzetten.

Pauline
co-founder / stylist

Een bevlogen dromer, dat is Pauline. Als ze niet aan het dromen (doen) is, danst ze het liefst of spreekt ze af met de lieve mensen om haar heen. Ze woont samen met haar man Joël in Parijs, met wie ze dolgraag elke dag weer nieuwe herinneringen maakt op een ander stukje van deze mooie wereld. En dat is ook wat ze zo fantastisch vindt bij de Bruismeisjes: samen mooie herinneringen maken. Verder wordt ze enorm enthousiast van bloemen, de hersenen, schilderen, van een huis een thuis maken, van de zee en spelen in het water met een surfboard (surfen kan je het nog niet echt noemen;)).

Franziska
ceremoniemeester

Een grote passie van Franziska is om dingen (of dromen) waar te maken : ze houdt ervan om (bijna) onmogelijke dingen in realiteit om te zetten, events te organiseren en met vreugde en gezelligheid te vullen. Haar passie om bruiloften te organiseren heeft ze ontdekt toen ze als ceremoniemeester is gevraagd door haar beste vriendin, en sindsdien is er bijna geen dag waarop ze niet op Pinterest naar bruiloften kijkt. Ze woont met haar man in Poortugaal, komt oorspronkelijk uit Zwitserland, en houdt van afspreken met vrienden (ook via skype), optrekken met tieners, boeken lezen, bakken en dansen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jullie bruiloft? Neem contact op! 

We vinden het ook altijd leuk om met je te bellen.

  • +31651808354
  • +33650071043
  • info@de-bruismeisjes.nl