Prachtige en eerlijke decoratie

Word jij enorm enthousiast bij het nadenken over de styling van jouw bruiloft? Staat jouw pinboard al vol met mooie plaatjes? Kan jij ook wel hulp gebruiken om tussen de honderdduizend opties te kiezen voor eentje die echt bij je past? Of ben je nog op zoek naar deze inspiratie?

De Bruismeisjes vinden het fantastisch om jullie te inspireren of te laten inspireren. Hieronder vind je de twee pakketten die wij aanbieden wat betreft styling.

Prosecco

Inspiratie & Styling

249
  • Moodboard
  • Stylingsadvies

Het Prosecco pakket

We beginnen met een kennismakingsgesprek (wie zijn jullie en wat past bij jullie). Hierna volgt een gesprek waarin we uitgebreid ingaan op welke decoratie het beste bij jullie ultieme dag past aan de hand van een moodboard. Willen jullie de decoratie bij ons huren? Leuk! En mochten wij het zelf niet hebben, dan hebben wij misschien wel een leverancier in ons netwerk. 

Investering 249€ (excl reiskosten, verhuur en bloemen.

Champagne

Inspiratie, prachtige decoratie & nul zorgen, vanaf

949
  • Moodboard
  • Stylingsadvies
  • Aankleding locatie

Wij gaan graag nog een stapje verder met ons Champagne pakket

Ook hierbij maken we graag kennis met jullie en volgt er stylingadvies aan de hand van een moodboard. 

Naast dat we met jullie in gesprek gaan over hoe we jullie feestelijke dag zo persoonlijk en mooi mogelijk kunnen versieren met de producten die we aan jullie verhuren, zullen we zelf ook fysiek aanwezig zijn op jullie locatie om deze aan te kleden

Investering vanaf 949€ (excl reiskosten, verhuur en bloemen)